Online Business Visie – Durf jij de kikker te kussen?!

Een kikker met een kroon op zijn hoofd. Dat is wat ik, Elise, op mijn bureau heb staan ter inspiratie, want ‘sprookjes bestaan wel; je kunt ze zelf werkelijkheid maken!’

Ruim een half jaar geleden kriebelde er iets bij mij. Ik wilde meer betekenen voor de vrouwen om mij heen. Ik had nog geen idee in welke vorm… Misschien wel een live event. Hoe kon ik dit toch bedenken? Waar kwam dit vandaan? Dit wilde ik niet alleen gaan doen. Dit mocht krachtiger en staan voor samenwerking. Het leek nog zo onmogelijk…


Dromen delen
In die periode had ik voor Hinke haar SalesPage gemaakt voor Future for Assistants en had dit ervaren als een fijne samenwerking. Ik benaderde haar of zij belangstelling had om samen een Live Event te gaan organiseren om heel veel vrouwen te inspireren. Ik deelde mijn idee en sprak mijn droom uit. We planden een Skype meeting in en binnen vijf minuten voelden Hinke en ik elkaar aan, we lagen op een lijn. We wisten, voelden, dit Event zou er komen. Nu ruim een half jaar verder zitten we dan ook vol in de voorbereidingen en is het Event een feit!


Drive vs. Weerstand
Wie had ooit kunnen bedenken dat ik, samen met Hinke, straks op een podium sta voor 200 ambitieuze dames. Ik, die liever plekken vermijd waar veel mensen zijn, heb wel bedacht jou te willen inspireren op een groot Event. Ergens is de drive om te inspireren en te motiveren vele malen groter geweest dan de weerstand tegen grote groepen. De kracht is zo sterk aanwezig dat het voor mij ook echt voelt als het onmogelijke mogelijk maken. En dat geeft een fantastisch sterk gevoel!


Kei, keihard werken
Op het moment dat ik Hinke benaderde zat zij midden in haar drukste jaar ooit. Haar Virtual Assistant Business liep, ze was bezig met een specialisatie tot Online Marketing, ze werkte aan de opstart van Future For Assistants, volgde ook hier een online programma voor, startte ook met de eerste pilotgroepen. Deed nog wat klussen als Vrijwillig Assistant, fietste even een Elfstedentocht en dit alles in combinatie met haar jonge gezin. En toen kwam ik met dat Event-idee aanzetten…

Eerlijk gezegd zag mijn jaar er niet veel anders uit! Net gestart als Virtual Assistant, Plan de Campagne gelanceerd, bezig met het opzetten van HappyLearnings, ondertussen ook een aantal online programma’s aan het volgen en dit alles gecombineerd met de organisatie die erbij komt kijken als je twee jonge jongens thuis hebt. En dan toch de kriebels dat er meer is te doen voor mij.

Wanneer iets goed voelt, wanneer je die enorme drive voelt is er zoveel mogelijk. Ja, het is ook keihard werken en doorzetten, zoals wij hebben gedaan, maar zie wat je in een jaar tijd neer kunt zetten.

Het is een kwestie van de juiste mindset, doorzettingsvermogen, de handen uit de mouwen, hard werken, doelen stellen en daar stap voor stap naartoe werken. Het kan zijn dat de weg er naar toe soms aangepast mag worden, maar het doel zelf blijft bestaan!


Balans
Het was onze grootste uitdaging om een goede balans te vinden en te behouden in dit drukke jaar. Hoe zorg je dat je ook kunt genieten van je gezin, ‘s avonds nog eens gezellig op de bank kunt zitten zonder dat je alleen aan je werk denkt en dat je computer eigenlijk schreeuwt ‘ga aan het werk’!

Hinke vond deze balans deels door te gaan trainen bij een Personal Trainer. Een moment voor jezelf in de week, thuis je oefeningen doen, gezond eten. Dit bracht bergen energie. Maar anderzijds bleef (en blijft!) de struggle…

Ik ben met regelmaat nog op zoek naar die balans. Het is voor mij heel makkelijk om ‘s avonds toch die laptop te pakken, want er is altijd wel wat te doen. Ik ben voor mezelf begonnen ook om er meer te kunnen zijn voor m’n kids, althans dat was de theorie. In de praktijk merk ik duidelijk dat ik uit een ondernemersgezin kom, dat werken voor mij een hoge prioriteit heeft. Gelukkig word ik me er steeds bewuster van en leer ik steeds beter en bewuster mijn gedachtes te kiezen. En zo kan ik gelukkig steeds een betere balans vinden voor mijn kids en mezelf. Ik probeer minimaal 1x per week naar de hei te gaan en zit tegenwoordig zelfs op zangles. Maar de balans behouden blijft een uitdaging!


Onze visie

Wij willen met ons Live Event alle Virtual Business Women van Nederland inspireren om o.a. te werken aan je mindset. Om te geloven dat jij het onmogelijke uit je Virtual Business kunt halen. Dat sprookjes bestaan, als jij er maar in gelooft!

Wij hebben dit het afgelopen jaar zelf ervaren. Met vallen en opstaan. We hebben nog een weg te gaan, want onze bedrijven stromen dadelijk pas hun tweede/derde levensjaar in. Het opzetten van een goede succesvolle business duurt gemiddeld 3 jaar. Maar de eerste stappen zijn gezet, de basis staat, de ideeën blijven stromen… En wat is het gaaf!


Miss Mindset
Iemand die alles weet van Mindset is Sandra. Een echte Miss Mindset. Hinke leerde Sandra kennen in het MPOP programma van Simone Levie. In de eerste ontmoeting vertelde Sandra tussen de regels door haar verhaal. Het raakte en inspireerde… Wauw wat onmogelijk lijkt is echt mogelijk. Sandra is het levende voorbeeld.

Later in het traject kreeg Sandra het podium bij een van Simone haar live events. Ze vertelde haar verhaal, de rauwe waarheid, just the way it is. Hoe ze als ondernemer gestart is toen ze alleenstaande moeder was en in een flatje 3 hoog achter in Schiedam woonde. Nu is een succesvolle ondernemer met 4 bedrijven met kantoren en personeel door heel Nederland.

Sandra vindt het heerlijk om over ondernemen te praten en de oneindige mogelijkheden die daarin zijn. Haar belangrijkste boodschap is dat je tijdens het behalen van je doelen, geniet van iedere stap. Dat je je balans behoud. En daarom hebben wij Sandra uitgenodigd, want zij kan je dit leren, als geen ander! Haar motto is ‘als mij het lukt, lukt het jou ook’.

Dus durf jij de kikker te kussen en je eigen sprookje waar te maken? Zorg dan dat je erbij bent op 5 juni!


Meer pijlers voor een succesvolle Online Business
Wil jij op de hoogte blijven over het Online Business Women Live Event, meer lezen over de Empowering Business Women en ben je benieuwd naar onze visie over de andere pijlers voor succesvolle Online Businesses? Meld je dan nu aan voor de updates via onze website.

Wil jij er gewoon bij zijn op 5 juni om het onmogelijke uit je Online Business te halen en als Early Business Woman nog die fantastische bonus bemachtigen? Bestel dan nu je ticket via de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *