Online Business Visie – Verstoppen heeft geen zin

Als online ondernemer weet je dat de klanten (doorgaans) niet letterlijk aan je voordeur komen. Online ondernemen gaat over online marketing, online relaties opbouwen, jezelf online zichtbaar maken. Maar hoe doe je dat?! Soms zie je ‘schreeuwerige’ marketing voorbij komen, andere keren iemand die zich helemaal bloot geeft en hiermee de klant hoopt te bereiken. Maar welke manier past bij jou én werkt voor jou en je klant?

Stilte en stemmen
Als online ondernemers merken wij dat je echt social media nodig hebt om zichtbaar te zijn. Er zijn natuurlijk ontzettend veel vormen van online marketing. Wij zeggen eerlijk; het voelt fijn en  veilig om dit ‘in stilte’ achter de schermen te doen, door van alles te schrijven, met een al dan niet persoonlijke visual erbij. Maar het blijkt dat video tegenwoordig veel beter werkt. Je netwerk leert je sneller kennen. Maar dan die bezwaren… welk stemmetje spreekt in jouw hoofd?

Begin december zaten wij weer een dag samen ter voorbereiding op het Event. Ik vond dat we meer Live moesten gaan. Hinke was wel te porren voor een professionele, geregisseerde video, maar Lives… ‘Wanneer dan? Soms ben ik niet in the mood. Wat als ik de draad kwijtraak in mijn eigen verhaal. Anders neem ik wel video’s op en plaats die wel.’ Ze was afgelopen jaar zo met Online Marketing bezig geweest en weet wat de mogelijkheden en kansen zijn en voelde zelf dat ze nu keihard excuses aan het bedenken was!

Eva & E.V.A.
Ik zei het natuurlijk ook niet voor niets. Afgelopen jaar had ik de wens om het Live gaan en mezelf op beeld laten zien, te verbeteren. In eerste instantie met name voor mijn bedrijf E.V.A.- creative support. Ik volgde Eva al een tijdje en toen kwam ze met haar online programma. Ik pakte mijn kans en heb mooie lessen geleerd. Eva geeft je altijd een goede tip mee. Al praat ze maar 5-10 min met je. Ze maakt fantastische vertaalslagen in jouw verhaal naar een bericht voor Social Media. En natuurlijk ook hoe je dat op video kunt doen. Ze is zich bewust dat velen van ons tegen dezelfde struggles aanlopen, laat je dit ook ervaren en leert je hiermee omgaan.

En deze prachtige lessen die ik heb ervaren en geleerd wilde ik graag met jullie delen op het Virtual Business Women Live Event en daarom komt Eva Brouwer​ van Pak je Podium naar het Event, om plenair, ter afsluiting van de dag, ons te leren hoe online zichtbaar te zijn én te inspireren en motiveren ook echt ons online podium te pakken! Want verstoppen heeft geen zin… en brengt zeker je business niet verder.

Meer pijlers voor een succesvolle Online Business
Wil jij op de hoogte blijven over het Online Business Women Live Event, meer lezen over de Empowering Business Women en ben je benieuwd naar onze visie over de andere pijlers voor succesvolle Online Businesses? Meld je dan nu aan voor de updates via onze website.

Wil jij er gewoon bij zijn op 5 juni om het onmogelijke uit je Online Business te halen en als Early Business Woman nog die fantastische bonus bemachtigen? Bestel dan nu je ticket.

Virtuele groet, Elise & Hinke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *